Anlık Bildirim

ABD'nin 1 trilyon dolarlık tek şirketi artık Microsoft

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini hissettirmeye devam ederken, bundan en çok etkilenen ise ABD Borsası oldu. Gelen bilgilere göre ülkenin 1 trilyon dolarlık tek şirketi Microsoft.

ABD'nin 1 trilyon dolarlık tek şirketi artık Microsoft Tam Boyutta Gör

ABD Borsası, şu anda dünya çapında etkisini gösteren COVID-19 virüsünün patlak vermesiyle birlikte, yılın başından bu yana trilyonlarca dolar değer kaybetti. Bloomberg'in yayınladığı yeni bir rapor detayları ortaya koyuyor.

Microsoft süreci iyi yönetiyor

Açıklanan rapora göre ABD'nin 1 trilyon dolar piyasa değeri olan tek şirketi Microsoft olarak kaldı. Bir başka 1 trilyon dolarlık şirket olan Apple'ın piyasa değeri ise düşüş gösterdi. Bunun nedeni olarak da şirketin Çin'e bağımlı üretim politikasının sekteye uğraması olarak gösteriliyor. Microsoft ise bu krizi iyi yöneterek Koronavirüs salgınında yara almadan çalışmalarına devam ediyor diyebiliriz.

ABD'nin 1 trilyon dolarlık tek şirketi artık Microsoft Tam Boyutta Gör

Microsoft, Seattle'daki çalışanlarının evlerinden çıkmadan çalışmasına olanak sağlayan ilk şirketlerden ve çalışanlarının verimliliğini koruyabilmesinin ise bu başarının ana sebeplerinden biri olduğu belirtilmiş. Bununla birlikte Microsoft, Koronavirüs tedavileri ile ilgili araştırmalara da bağışlarda bulunarak, uluslararası çapta yaşanan bu krize kayıtsız kalmıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5760 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, piyasa değeri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim