Anlık Bildirim

YouTube'un mobil uygulamalarına video oynatma hızı seçeneği geldi

YouTube'un masaüstü sürümünde kullanılabilen video oynatma hızını ayarlayabilme özelliği Android ve iOS platformuna da geldi. Mobil kullanıcılar artık videoları hızlandırıp yavaşlatabilecekler.
YouTube uygulamasının Android ve iOS sürümlerine kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellik geldi. Google artık YouTube kullanıcılarının izledikleri videoların oynatma hızını seçebilmelerine olanak sağladığını duyurdu. Yeni oynatıcı kontrolleriyle birlikte mobil cihazınızda video oynatma hızını ayarlayabileceksiniz.
Oynatma hızının belirlenebilmesi, masaüstü versiyonda birkaç yıldır kullanılabiliyordu ancak mobil platforma en çok gelmesi istenen özelliklerden biri olmasına rağmen cep telefonlarına hayli geç geldi. Android ve iOS cihazınıza kurulu uygulamayı güncelleyerek izlediğiniz videoları hızlandırıp yavaşlatabileceğiniz bu özelliğe sahip olabilirsiniz.
Oynatma hızı 0.25x (çeyrek hız) ila 2x (iki kat hızlı) arasında ayarlanabiliyor. Yeni özelliğin Android 5.0 Lollipop veya daha üstünü çalıştıran akıllı telefonlarda ve tüm iOS cihazlarda kullanılabildiğini de belirtelim. Yeni güncellemeyle birlikte YouTube başlık ve logo tasarımı da değişmiş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19451 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim