Anlık Bildirim

Yeni Game Ready sürücüsü Middle-earth: Shadow of War için geliyor

Middle-earth: Shadow of War oyununda en iyi deneyimi sunmayı amaçlayan Game Ready sürücüsü ayrıca Forze Motorsport 7’de de yüzde 25’e varan performans artışı sağlıyor.

Nvidia’nın önemli oyunlar öncesinde güncellediği ve oyuna hazır hale getirdiği Game Ready sürücüsü, Middle-earth: Shadow of War piyasaya çıkmadan önce güncellendi. Güncelleme ayrıca Forza Motorsport 7'de de büyük performans artışı sunuyor.

Önemli özellikler

Bilindiği üzere Game Ready sürücüsü NVIDIA mühendisleri tarafından oyun performansını optimize edecek ve en iyi oyun deneyimi sunacak şekilde geliştiriliyor. Ayrıca, Microsoft tarafından WHQL sertifikasına da sahip.

50'den fazla sektör ödülüne layık görülen Middle-earth: Shadow of War bugün piyasaya sürüldü. Nvidia Game Ready sürücüsü de oyun öncesinde güncellenerek hazır hale getirildi. Nvidia, Warner Bros. ve Monolith iş birliği ile güncellemede önemli özellikler de yer aldı. Oyun içi kayıt teknolojisi Ansel ile oyunu daha canlı, daha etkileyici hale getiren ve gerçek hayat görünümü sağlayan HDR gibi diğer gelişmiş PC özellikleri PC sürümüne dahil edildi.

Diğer taraftan Forza Motorsport 7 oyununda da önemli performans artışları elde edildi. Ekran kartı ve konfigürasyona bağlı olarak oyunda yüzde 15-25 arasında performans artışı görülebiliyor. Ayrıca Oculus Touch için tasarlanan Arktika 1 sanal gerçeklik oyununda da en iyi VR deneyimi hedefleniyor.

Bunun yanı sıra GTX 1080 Ti veya GTX 1080 grafik kartı, PC veya GTX 1080 ekran kartlı dizüstü alımlarında, belirli yetkili satıcılarda geçerli, Middle-earth: Shadow of War PC sürümü bundle kampanyası 16 Ekim 2017 tarihine kadar devam ediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3610 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia gameready ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim