Anlık Bildirim

Yeni BMW 1 Serisi kamuflajlı olarak görüntülendi

BMW gelecek yıl tanıtacağı 1 Serisinin testlerine devam ediyor. Alman üretici bu kez de modelin test aracını rakibi Volkswagen Golf ile kıyaslarkan görüntülendi.
Volkswagen Golf, hatcback dünyasında en güçlü rakiplerden birisi olarak yer alıyor, bu durumun farkında olan BMW yeni 1 Serisi prototipini Golf ile kıyaslama yaparken görüntülendi. Testlerde araç üstünde yoğun bir kamuflaj uygulayan Alman üretici arka camları bile gizlemiş durumda.
Boyut olarak Golf ile çok yakın ölçülerde olan yeni 1 Serisi, biraz daha atletik bir duruşa sahip. Dar ve eğimli duran farlar BMW modeline keskin bir ön görünüş katarken, arka kısımda 1 Serisi daha eğimli bir arka cam ve büyük bir spoyler sunuyor. BMW'nin test araçlarını sahte gövde panelleriyle gizlemeye devam etmesi nedeniyle, bu test aracından da yeni modelin nasıl profilden nasıl görüneceği kestirilemiyor.
Önceki test araçlarının aksine tek egzoz çıkışına sahip olan bu prototipin Golf TDI ile test edilmesi bu aracın dizel motorlu olabileceği ihtimalini doğuruyor. Önceki iki nesilinin aksine arkadan çekiş yerine önden çekişe geçecek olan yeni 1 Serisi BMW Grubunun Mini ve X1 modellerinde kullandığı UKL platformunu temel alacak. Bu geçişle birlikte aracın 3 ve 4 silindirli turbo beslemeli motorlarla sunulması bekleniyor.
Üst seviye M140i gibi modellerin üretime devam etmesi beklenirken bu araçların dört tekerden çekişli olacağı düşünülüyor. Önümüzdeki yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen yeni 1 Serisi ile ilgili bilgilerin o zamana dek daha da netleşmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7904 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BMW, 1 serisi ve
2 etiket daha bmw 1 serisi 2018 1 serisi
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim