Anlık Bildirim

Xiaomi nihayet MIUI 8'e bölünmüş ekran özelliğini getiriyor

Android 7 güncellemesinden bu yana birçok telefonda kullanılabilen bölünmüş ekran özelliği henüz Xiaomi marka cihazlara gelmemişti. Şirket yeni MIUI 8 güncellemesiyle bu eksikliği giderecek.
Xiaomi nihayet yeni büyük phablet modeli Xiaomi Mi Max 2'yi tanıttı. Şirket lansman konferansının sonunda bir sonraki güncellemeyle MIUI 8'e beklenen bölünmüş ekran fonksiyonunu getireceğini duyurdu. Bahsi geçen güncellemenin bu yaz yayınlanması bekleniyor. Yeni özellik her zamanki gibi ilk olarak MIUI'nin geliştirici sürümüne gelecek ve daha sonra kararlı sürümle genel kullanıma sunulacak.
Çoğu Android kullanıcı arayüzü, Android 7 güncellemesinden bu yana bölünmüş ekran özelliğine sahip ancak Xiaomi'nin bu işlevi getirmesi normalden uzun sürdü. Bunun farkında olan şirket, fanlarının sabrı taşmadan harekete geçerek resmi forum sayfası aracılığıyla endişeye gerek olmadığını, gelecek güncellemeyle birlikte bölünmüş ekran özelliğini kullanıma sunacaklarını açıkladı.
MIUI'deki kullanıcı deneyimi gelince, geliştiriciler son yıllarda kullanıcıların diğer uygulamaları çalıştırırken video izlemekle ilgilendiklerini keşfetmiş durumdalar. MIUI ile bunu yapmak şu an için mümkün değil. MIUI 8'in bölünmüş ekran özelliği bu sorunu çözmek için mükemmel olacak ve bu nedenle geliştiriciler Xiaomi Mi Max 2'nin slaytlarından birinde görülen bu işlev için sıkı bir şekilde çalışıyorlar.
Bölünmüş ekran fonksiyonunun Temmuz ayında MIUI 8.2.3 veya 8.3.1 güncellemesi ile birlikte gelmesi bekleniyor. Özellik sadece yeni Xiaomi Mi Max 2'de değil aynı zamanda Çinli firmanın diğer telefonlarında da kullanılabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10032 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim