Anlık Bildirim
Geçtiğimiz yıl Xiaomi Mi MIX neredeyse tüm ön paneli kaplayan ekranı ve küçük çerçeveleriyle diğer akıllı telefon üreticilerine cihazlarının ekran sınırlarını genişletmeleri için ilham kaynağı oldu.
Online alışveriş sitesi GearBest, kısa bir süre önce akıllı telefona ait olduğu iddia edilen bir görsel ve detaylı teknik özelliklerle birlikte henüz duyurulmayan Xiaomi Mi MIX 2'yi listeledi. Teknik özellikler kısmında 13MP'lik bir selfie kamerasından bahsedilmesine rağmen render görüntüde bir ön kamera olmaması gibi bazı tutarsızlıklar var. Bu da ister istemez bilgilere şüpheyle bakmamıza neden oluyor.
Dahası ön paneldeki çerçevelerin neredeyse ortadan kaybolduğunu ve bu kısmın tamamen ekranla kaplı olduğunu görüyoruz. Bildiğimiz şey Mi MIX 2'nin minik çerçeveler ve %93'lük bir ekran-gövde oranıyla gelecek olması.

8GB RAM ve Snapdragon 835 platformu

Teknik özellikler listesi yeni Xiaomi Mi MIX 2'nin Qualcomm'un en yeni Snapdragon 835 platformuyla birlikte geleceğini ortaya koyuyor. Geçen yıl piyasaya sürülen Xiaomi Mi MIX'in Snapdragon 821 yonga setini çalıştırdığı düşünüldüğünde, bu yılın iterasyonunun pazardaki en güçlü yonga setiyle gelmesi mantıklı görünüyor.
Cihazın listelendiği sayfada akıllı telefonun 4GB RAM/128GB hafıza, 6GB RAM/128GB hafıza ve 8GB RAM/256GB hafıza gibi kombinasyonlarla geleceği hakkında bilgiler de var. 8GB'lı versiyon biraz abartı gibi duruyor ancak bu varyantın gerçek olup olmayacağını zaman gösterecek.
Yaklaşan akıllı telefonda, 2540x1440 piksel çözünürlüğe sahip 6.4 inçlik bir AMOLED ekran ve 4.500mAh pille birlikte 19MP ana kamera görebiliriz. Bildiğiniz gibi önceki model 4.400mAh kapasiteli bir pilden güç alıyordu. Telefonda ayrıca Samsung ve Apple'ın hala üzerinde çalıştığı teknoloji olan ekrana gömülü parmak izi sensörü bulunduğu söyleniyor.
Xiaomi, Mi MIX'i geçen yılın Ekim ayında tanıtmıştı. Bu da halefinin 2017 yılının aynı ayında gelebileceğini gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13659 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ekran ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim