Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 3 ülkemizde satışa sunuldu!

Xiaomi'nin çiçeği burnunda akıllı bilekliği Mi Band 3 ülkemizde satışa çıktı. Oldukça şaşırtıcı bir fiyat etiketiyle bizleri selamlayan Mi Band 3'ün özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.
Yakın zamanda resmi olarak Türkiye pazarına girecek Xiaomi'nin yeni nesil akıllı bilekliği Xiaomi Mi Band 3, ülkemizin en büyük e-ticaret sitesi Hepsiburada.com'da satışa çıktı. 31 Mayıs'ta Xiaomi Mi 8 ailesiyle birlikte tanıtılan Mi Band 3 beklenen oldukça üzerinde bir fiyat etiketine sahip. 

Xiaomi Mi Band 3 özellikleri

0.78 inç büyüklüğünde 128 x 80 piksel çözünürlüklü 2.5D kavisli dokunmatik ekran paneline sahip Mi Band 3 ile birlikte artık arayanın adı, bildirim metinleri, hava durumu ve daha fazlasını görüntüleyebilmek mümkün. Kayış ve buton tasarımında herhangi bir değişikliğe gidilmeyen Mi Band 3; kırmızı, mavi ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Suya dayanıklılık korumasında yapılan geliştirme ile 50 metreye kadar suya mukavemet gösteren Xiaomi Mi Band 3'ün batarya kapasitesi 110 mAh iken, kullanıcıya yirmi güne kullanım süresi sunuluyor. Bluetooth 4.2 teknolojisi kullanılan Mi Band 3, Android ekosisteminde Android 4.4 ve üstü sürümlerde çalışırken iOS ekosisteminde ise iOS 9.0 ve daha yüksek işletim sistemleri ile uyumlu çalışabiliyor.
Xiaomi Mi Band 3 akıllı bilekliğini kullanabilmek için Mi Fit uygulamasını da telefonunuza kurmanız gerekiyor. Mi Fit'in Android uygulamasını buraya tıklayarak, iOS uygulamasını ise buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Xiaomi Mi Band 3 Türkiye fiyatı

Yalnızca siyah renk seçeneğiyle Hepsiburada.com'da satışa sunulan Mi Band 3'ün fiyatı ise 239,90 TL olarak belirlenmiş. Xiaomi Mi Band 3'ü satın almak istiyorsanız bu linke tıklayabilirsiniz.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Doları 8 TL baz almışlar herhalde.
Yorumu gör »
antoffensive
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10458 kez okundu.
36 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, mi band 3 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim