Anlık Bildirim

WhatsApp için resim üzerine çizim dönemi başlıyor

Mobil iletişim uygulamaları arasında en çok kullanılan olma özelliğine sahip WhatsApp, ısınan rekabette yerini koruyabilmek için ilgi çekici özellikler geliştiriyor.

Son dönemde iletişim uygulamaları arasında rekabet iyice kızışmaya başladı ve her platform etkileşimi arttıracak farklı çözümler ile kullanıcısının karşısına çıkıyor. Sohbet uygulamaları arasında en iyilerden birisi olan WhatsApp, önemli bir yenilik kazandı.

Snapchat uygulamasından hatırlayacağımız çoklu ortam dosyaları üzerine çizim yapabilme özelliği artık WhatsApp için de geçerli. Kullanıcılar arkadaşlarına resim veya video göndermeden önce yazı yazabiliyor, çizim yapabiliyor veya emoji ekleyebiliyor. Kullanıcıların kendisini daha fazla ifade etmesini sağlayacak olan yeni özellik, içerik eklendiği anda otomatik olarak erişime açılıyor.

Resimler Üzerine Çizim adındaki yeni özelliğin yanında ön kamerada flaş desteği sunması, parmağınızı aşağı yukarı sürükleyerek video kayıtlarında yakınlaştırma yapabilmek gibi iyileştirmeler de yeni güncelleme içerisinde yer alacak. Güncelleme ilk etapta Android için dağıtıma çıkmış durumda. iOS için ise bir süre beklemek gerekiyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14736 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, whatsapp drawing on images ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim