Anlık Bildirim

Vestel, Mayıs ayı sonunda silahlı İHA uçurmayı planlıyor

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu, geliştirecekleri silahlı İnsansız Hava Aracı ile ilgili konuştu. Zorlu'ya göre Vestel'in silahı İHA'sı Mayıs ayında havalanacak.
(Vestel'in daha önce geliştirdiği İnsansız Hava Aracı) 
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, geçtiğimiz günlerde Pamukkale Üniversitesinde düzenlenen Başarı hikayesi konferansına katıldı. Zorlu, konferansta Vestel'in yeni yatırımları ve geliştirecekleri yeni İnsansız Hava Aracı hakkında da bilgiler verdi.
Yönetici Vestel'in daha önce İnsansız Hava Aracı geliştirdiklerini belirterek, bu kez hedeflerinin silahlı İHA geliştirmek olduğunu vurguladı. Zorlu'ya göre Vestel'in silahlı İHA'sı yaklaşık bir ay sonra yani Mayıs ayının sonlarında havalanacak. Daha önce dünyada benzer insansız hava araçlarının geliştirildiğine şahit olduk, ancak Vestel'in yapacağı silahlı İHA hakkında henüz net bilgiler paylaşılmadı.
Konferans sırasında bir gazetecinin  "İnsansız silahlı hava aracı sadece Türkiye'de mi kullanılacak?" sorusuna Ahmet Nazif Zorlu "Bizim her yaptığımız şeyde ihracat hedefimiz vardır. Zaten önce kendi ülkende yapacaksın, başarılı olacaksın ki ondan sonra dünyada başarılı olmaya çalışacaksın. Biz Zorlu Grubu olarak kendimiz yapalım, kendi içimizde oynayalım diye böyle bir fikrimiz olamaz. Tabi ihracat hedefimizdir. Bunların çok konuşulmaması lazım. Biz yapıyoruz. Yüzde yüz yazılımı, donanımı bugün Vestel'e aittir. Vestel Savunma Sanayi tarafından yapılıyor" şeklinde yanıt verdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5975 kez okundu.
39 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, iha ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim