Anlık Bildirim

Tesla aracıyla otoyolda hayat kurtaran adama Elon Musk’tan büyük sürpriz

Model S aracıyla seyir halindeyken başka bir otomobildeki sürücünün hayatını kurtaran adama Elon Musk güzel bir jest yaptı. İşte Almanya’da yaşanan o ilginç olay.
Almanya’nın Münih şehrinde gerçekleşen olayda Tesla Model S otomobiliyle yolda ilerleyen Manfred Kick, önündeki Volkswagen Passat’ın yol kenarındaki bariyerlere birkaç kez çarptığını ve aracın yolda düzgün şekilde gidemediğini gördü. Otomobilin yanına yaklaşan 41 yaşındaki adam, Passat’ın sürücüsünün seyir halindeyken kendinde olmadığını fark etti.

Derhal hızlanarak aracın önüne geçen Kick, frene basarak otomobilin güvenli bir şekilde durmasını sağladı. Ekiplerin olay yerine ulaşmasıyla 47 yaşındaki adamın felç geçirdiği ve bilincinin yerinde olmadığı tespit edildi. Model S aracının hasar görmesini göze alarak cesur bir davranış sergileyen Manfred Kick, böylelikle geniş çaplı kazanın meydana gelmesini önledi.

Tüm bu aksiyon dolu anların ardından her iki araçta toplam 10 bin avro değerinde hasar meydana geldi. Durumun basına yansımasıyla kişisel Twitter hesabından mesaj yayınlayan -Tesla’nın kurucusu- Elon Musk, davranışından ötürü adama teşekkür ederek tüm zararı kendisinin ödeyeceğini ve sürecin hızlı bir şekilde yürütüleceğini söyledi. Musk’ın tweet'i karşısında şaşırdığı görülen Manfred Kick, hayat kurtardığı ilginç bir olayın kahramanı oldu.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19166 kez okundu.
30 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim