Anlık Bildirim

Tesla Roadster'a ilk rakip XING Mobility'den geldi

Tayvan'lı startup firması XING Mobility, 3M ile geliştirdikleri yeni elektrikli güç ünitesini sergiledi. Geliştirilen prototip araç 0'dan 100 km/h hıza 1,8 saniyede çıkıyor.
Tesla'nın yeni Roadster hamlesi görünen o ki bir takım yeni elektrikli spor araçların piyasaya çıkışını tetikledi. Tayvan'lı bir startup firma yeni elektrikli hiper arabasını duyurdu ve özelliklerini Tesla Roadster 2 ile kıyasladı.
XING Mobility isimli bu oluşum, kimyasal ürün devi 3M ile işbirliği içinde ve üreticelere satmak için yeni elektrikli aktarma organı teknolojileri geliştiriyor. Şirket bu yeni teknolojilerini sergilemek için Miss R isminde yeni prototipini sergiledi. Gücünü 4 bağımsız elektrik motorundan alan araçta soğutma işlemi 3M’nin Novec™ 7200 sıvısı ile sağlanan yeni bir modüler batarya sistemi yer alıyor.
Firma tarafından açıklanan verilere göre 0'dan 100 km/h hıza 1,8 saniyede çıkan araç bu konuda Tesla Roadster 2'den 0,2 saniye daha hızlı. 0-200 km/h hızlanmasını 5,1 saniyede tamamlayan Miss R, 270 km/h üzeri bir son sürate sahip. Aracın menzili henüz bildirilmezken, Tesla modelinin 1000 km menzile sahip olduğunu hatırlamakta yarar var.
Araç şu aşamada firmanın yeni güç ünitesini sergilemek için üretilmiş olsa da, şirket CEO'sunun aracı 1 milyon dolar fiyat etiketiyle 20 adet limitli olarak 2019 yılında üretme isteği bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3546 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
prototip, elektrikli spor otomobil ve
3 etiket daha 3m miss r xing mobility
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim