Anlık Bildirim

Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor

Mobil platformda adı sonsuz koşu türüyle bir anılan ve kısa bir süre içinde fenomen haline gelen Temple Run'ın ikinci oyunu "Temple Run 2" nihayet yayınlandı

İlk oyundaki sonsuz koşu dinamikleri korunduğu yapımda ilk dikkatimizi çeken değişiklik grafiklerdeki iyileştirmeler ve yeni bölüm tasarımları oluyor. Grafiklerdeki iyileştirme karakter detayları ve yakın çevre detaylarında oldukça kendini gösterirken, uzak çevre detayları gelişi güzel yapıştırılmış bir duvar kağıdının yarattığı yetersiz görünümden öteye gidemiyor. İlk oyunu deneyen bir oyuncunun alışmak için zamana ihtiyaç duyacağı yeni bölüm tasarımları ilk oyunun kasvetli havasını biraz olsun yumuşatırken, eğimli yolları yeni tasarımları ile bir hayli dikkat çekici. Tapınak ve maymun temasının korunduğu yapımda artık 3 küçük maymun yerine iri yarı bir maymunun peşimize düştüğünü de belirtelim. 
Mükemmel ses efektlerine ve tınılara sahip olmasa da ses unsurlarının oyunun genel yapısını düşündüğümüz Temple Run 2'de ilk oyundaki kontrol şeması kullanıyor. Ancak, bu kontrol şemasının da grafikler gibi elden geçtiğini ve karakterinizin artık daha keskin tepkiler verebildiğini de belirtelim. Üzerinde küçük oynamalar yapılan bu kontrol sisteminin ilk oyundan geçiş yapan oyuncular için kısa bir alışma sürecini de beraberinde getirebileceğini belirtmekte fayda var.
Dört farklı oynanabilir karakter sunan Temple Run 2, çeşitli güç arttırmaları ve bonus içerikleri de beraberinde sunuyor. Bu içerikler oyun içerisinde kazandığınız altınlar ile alınabildiği gibi belirli bir ücret karşılığında da satın alınabiliyor. İçerik bakımından ilk oyuna göre biraz yetersiz bulduğumuz yapımın ilerleyen günlerde yapılacak güncellemeler ile birlikte bu durumu telafi edeceğini düşünüyoruz.

Eğlence odaklı bir mobil oyun deneyimi sunan Temple Run 2'nin genel olarak sonsuz koşu türündeki ilk oyununun izinden giden, yeni çevre betimlemeleri ve daha kaliteli grafikleriyle yeterli bir görsel deneyimde sunan bir sonsuz koşu oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Şu an için Appstore üzerinden ücretsiz olarak erişilebilen yapımın Android versiyonunun çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmadığını da belirtelim. 
Güncelleme: Temple Run 2, Google Play'deki yerini almıştır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29898 kez okundu.
99 kişi, toplam 130 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, uygulama haber ve Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim