Anlık Bildirim

Super Phantom Cat bu hafta iOS için ücretsiz

Piksel tabanlı grafiklere sahip olan ve bir dönem editör tavsiyeleri arasında da yer alan Super Phantom Cat oyunu bu hafta iOS uygulama mağazasında ücretsiz olarak sunuluyor.

Apple’ın haftalık olarak uygulama mağazasında sunduğu ücretsiz uygulama kampanyasında bu hafta Super Phantom Cat var. Piksel tabanlı grafiklere sahip olan oyun bir dönem editör tavsiyeleri arasında da yer alıyordu.

Oyunda Phantom Cat olarak bir birinden zorlu bölümlerde saklı nesneleri bulmaya ve hikayeyi tamamlamaya çalışıyoruz. Ekran üzerindeki butonlarla oynana oyunda sağa veya sola gidebiliyorsunuz. Yolunuzdaki engellerden ve düşmanlarda kaçınmaya çalışırken yıldızları da topluyorsunuz. Sıkıştığınız anlarda güçlendirmeler imdadınıza yetişiyor.

Mario konseptini hatırlatan yapımda tuğlaları kırarak yıldız çıkarıyor veya yukarı doğru ittirerek basamak yapıyorsunuz. Bölüm geçtikçe farklı karakterlerle oynama imkanı da doğuyor. Bir süre sonra bağımlılık yapmaya başlayan oyunun puanları da oldukça yüksek. Oyıun Android tarafında da hali hazırda ücretsizdi.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim