Anlık Bildirim

Super AMOLED ekranlı Galaxy On8 karşınızda

Akıllı telefon pazarında özellikle Galaxy Note 7 ile problem yaşamaya başlayan Samsung, diğer taraftan yeni modellerine tam gaz devam ediyor. Sırada Galaxy On8 modeli var.

Samsung’un orta seviyedeki beğenilen akıllı telefon serisi Galaxy On, son günlerde oldukça hareketli. Galaxy On7 2016 modelinden sonra şimdi de Galaxy On8 adında serinin amiral gemisi olabilecek yeni üyesi tanıtıldı.

5.5 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan Galaxy On8, 1.6GHz saat hızında çalışan 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Exynos 7580 yonga setinden gücünü alıyor. 3GB LPDDR3 RAM ve 32GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen model Android 6.0 işletim sistemini temel alıyor.

Tasarım tarafında son dönemin sıkça karşımıza çıkan modern çizgilerinin kullanıldığını görüyoruz. Tamamen metal alaşım üzerinde plastik anten çizgileri kullanılırken, kenar kısımlarda tutuşu kolaylaştırması açısından oluklu bir yapı tercih edilmiş.

Arka kısmında 13MP çözünürlüğünde, ön kısmında da LED flaş destekli 5MP çözünürlüğünde kamera bulunan model, özçekim meraklılarının ilgisini çekecek. LTE Cat. 6 standardı ile 300Mbps indirme hızlarına ulaşabilen modelde 3300mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Galaxy On8 modeli Asya pazarında 240$ fiyat etiketinden satışa sunulacak. Diğer ülkeler için yol haritası hakkında bir bilgi yok. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6051 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy on8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim