Anlık Bildirim

Street Fighter V kısa bir süreliğine ücretsiz oynanabilecek

En popüler dövüş oyunlarından birisi olan Street Fighter V, iki haftalığına free-to-play oluyor. Deneme süresi boyunca oyunun 16 orijinal karakteri ve 4 DLC karakteri oynanabilecek.
Dövüş oyunlarının popüler yapımlarından olan Street Fighter V, kısa bir süreliğine ücretsiz oynanabilecek. Bugün konuyla ilgili resmi bir açıklama yapan Capcom, oyunun yarından itibaren (23 Nisan) iki haftalığına free-to-play olacağını açıkladı. Deneme süresi 5 Mayıs'ta sona erecek.



Street Fighter resmi Twitter adresi üzerinden atılan tweette kampanyanın PlayStation 4 ve Steam platformlarına özel olacağı belirtilmiş. PlayStation 4'te oyunu online oynamak isterseniz PS Plus aboneliğine ihtiyacınız olacak. Offline modlar ise PS Plus olmadan da oynayabilecek.

Ücretsiz deneme süresinde oyunun 16 orijinal karakteri ve 4 DLC karakteri (Akuma, Blanka, Juri ve Menat) oynanabilecek. Ayrıca Street Fighter V: Arcade Edition versiyonuyla oyuna eklenen Arcade, Extra Battle ve Team Battle modları da ücretsiz denemede yer alıyor olacak. Son olarak 4 DLC karakteri yalnızca Ranked, Casual, Battle Lounge, Training ve Challenge modlarında kullanılabilecek.

Street Figher V'in normal fiyatı şu anda PlayStation Store'da 179 TL, Steam'de ise 119 TL. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim