Anlık Bildirim

Sony'den Xperia Şov: Yoshino, BlancBright, Keyaki, Hinoki, Mineo

Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde gövde gösterisi yapmaya hazırlanan Sony'nin tam 5 yeni Xperia modeli tanıtması bekleniyor. Bunlardan biri de Snapdragon 835'li bir amiral gemisi olacak...
Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017'de boy gösterecek firmalardan biri olan Sony, etkinliğin ilk gününde yani 27 Şubat tarihinde düzenleyeceği basın toplantısı için davetiye göndermeye başlamış durumda. Yeni bir rapora göre Sony, MWC sırasında 5 yeni Xperia modeli duyurabilir.
Sony, Xperia serisi için 5 yeni telefon tanıtarak MWC sırasında en çok cihaz duyuran akıllı telefon üreticisi olabilir. Elbette akıllı telefonların teknik özellikleri de önem taşıyor ve Review.ge tarafından hazırlanan bir rapora göre Sony'nin amiral gemisi Snapdragon 835 çalıştırılacak.
Raporda yeni telefonların kod adları yer alıyor ancak gerçek perakende isimleri henüz gün ışığına çıkmamış durumda. Amiral gemisi Sony akıllı telefonun kod adı Yoshino ve 3840 x 2160 piksel çözünürlüğüne sahip 5,5 inç 4K ekrana sahip olduğu söyleniyor. Snapdragon 835 SoC ile gelmesi beklenen cihaz yeni Sony IMX400 görüntü sensörü ve 4 GB ya da 6 GB LPDRR4 RAM'e de sahip olabilir.

Sony orta sınıf ve premium telefonlar duyuracak

Sony BlancBright, 5.5 inç ekran, Quad HD çözünürlük ve 4 GB RAM ile birinci sınıf bir akıllı telefon olacak. Her ne kadar telefonun Snapdragon 835 veya Snapdragon 653'le geleceği söylense de ikinci seçenek daha olası görünüyor. Ayrıca telefon, Sony IMX400 kamera sensörü de içerebilir.
Sony Keyaki (zelkova) modelinin ise, 5.2 inç Full HD ekran, 4 GB RAM ve MediaTek Helio P20 yonga seti ile orta sınıf bir telefon olacağı söyleniyor. Cihazın 64 GB'lık dahili bellek, 23 MP'lik arka kamera ve 16 MP'lik selfie kamerası ile birlikte gelmesi bekleniyor.
Sony Hinoki (servi), duyurulan en düşük seviye telefonlardan biri olacak. Akıllı telefonun 5 inç HD ekran, MediaTek Helio P20 SoC ve 3 GB RAM ile birlikte geleceği ifade ediliyor. Cihazın arkasında 16 MP kamera, ön tarafında ise 8 MP kamera yer alırken dahili depolama alanı 32 GB'a kadar çıkabilir. Son telefonun özellikleri bilinmiyor, ancak raporda Sony Mineo'nun fiyatının 350 dolar olacağı yazıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6781 kez okundu.
45 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim