Anlık Bildirim

Sony’den 40. yıla özel Walkman müzik çalar

Sony NW-A100TPS müzik çalar cihazını özel kılıfına koyduğunuz zaman ekran koruyucusu sanki bir kaset döndürüyormuş efekti vermeye başlıyor. Tek farklılaştığı konu bu.

Müzik sektöründe önemli bir devrimin öncüsü olan taşınabilir kasetçalar ya da bilinen adıyla Walkman, 40 yılı geride bıraktı. Sony bu önemli yıl dönümü için özel bir müzik çalar tasarladı.

Sony NW-A100TPS özellikleri ve fiyatı

NW-A100TPS adlı müzik çalar cihazı özel bir Walkman kılıfı ile birlikte geliyor. Cihazı bu kılıfa koyduğunuz zaman ekran koruyucu bir kaset görüntüsüne bürünüyor. Çaldığınız parçaya göre kasetin rengi değişiyor. Kılıfın kapağını kapattığınızda ise sanki bir kaset çalıyormuş hissiyatı veriliyor.

Arka kısmında 40. yıl dönümü için bir logo yer alırken Retro kulaklık girişi de unutulmamış. Cihazın ekranı 3.6 inç boyutunda ve 16GB depolama kapasitesi sunuluyor. Batarya ise tek şarj ile 26 saat kullanılabiliyor.

Kendi yüklediğiniz şarkılar yanında WiFi üzerinden destekli müzik platformlarına bağlanarak listelerinizi oynatabiliyorsunuz. Nostaljiyi yaşamak için ise 440 Avroyu gözden çıkarmanız gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16065 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ifa2019, sony nw-a100tps ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim