Anlık Bildirim

Sony, 55 inç ve 65 inç'lik 4K UHD TV'lerinin fiyatlarını açıkladı

Sony, 55 inç ve 65 inç'lik 4K UHD TV'lerinin fiyatlarını açıkladı
Sony, bu yılın başlarında Las Vegas'ta düzenlenen CES 2013'te duyurusunu gerçekleştirdiği 4K UHD TV modellerinin fiyatlarını açıkladı.

21 Nisan tarihinde ABD'deki kullanıcıların beğenisine sunulacak bu TV modellerinden ilki 55 inç'lik ekranı ile Bravia XBR-55X900A iken diğeri ise, 65 inç'lik bir ekran boyutuna sahip olan Bravia XBR-65X900A. Sırasıyle 4999$ ve 6999$'lık fiyat etiketleriyle müşterilerin beğenisine sunulacak olan bu 4K LED TV'leri pasif 3D teknolojisine sahipken, kenar aydınlatmalı ekran ve yerleşik Wi-Fi bağlantı desteğini de bünyesinde barındırıyor.

Şirketin daha önce ülkemizde 80 bin TL'den satışa sunduğu 84 inç'lik 4K TV'sine göre daha uygun bir fiyatlara sahip olan modeller ilerleyen dönemlerde daha uygun 4K TV'ler ile karşılaşabileceğimizin de işaretlerini veriyor. Ayrıca, şirketin FMP-X1 olarak adlandırdığı ve 699$'dan satışa sunulacak medya oynatıcısı ile kullanıcılarına 4K içerikler sağlayacağını da hatırlatalım. FMP-X1 hakkındaki detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3182 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
4k, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim