Anlık Bildirim

SIGGRAPH fuarına dair sürpriz gelişme

AMD’nin merakla beklenen SIGGRAPGH 2017 fuarının şüphesiz en heyecan verici noktası yaklaşan RX Vega kartlarıydı. Görünen o ki konferansta yeni kartlara dair detay verilmeyecek.
SIGGRAPH fuarına dair sürpriz gelişme Tam Boyutta Gör

AMD’nin son dönemde belki de en çok beklenen modelleri RX Vega kartları. Uzun zamandır özellikle de oyuncu kesiminin merakla beklediği kartlara dair yeni detayların teknoloji dünyası tarafından Capsaicin SIGGRAPH etkinliğinde paylaşılması bekleniyordu.

Fuarın diğer detayları

AMD tarafından yayınlanan Capsaicin SIGGRAPH duyurusunda etkinlikte yapılması beklenenler arasında RX Vega’ya dair herhangi bir iz bulunmuyor. Öte yandan fuarda yapılması beklenen tanıtımlara göz atacak olursak: Vega mimarisi tabanlı Radeon Pro’ya dair en yeni bilgiler, Ryzen Threadripper, AMD’nin sunucu odaklı 32 çekirdek 64 izleğe varan konfigürasyonlarda karşımıza çıkması beklenen EPYC işlemcileri ve sunucuları hedef alan yapay zeka gibi alanlarda kullanılması beklenen Radeon Instinct hızlandırıcısı yer alıyor.
Şu ana kadar bilinenlere göre HBM 2 belleklerle gelmesi beklenen kartların mükemmel fiyat performans oranı sergileyeceği düşünülürken güç tüketimlerinin biraz fazla olacağı söyleniyor. Ayrıca kartların bu yıl sonu gibi satışta olmasının beklendiğini de ekleyelim. Son olarak AMD’nin bu kararı merak konusu olarak akıllardaki yerini alırken etkinliğin 30 Temmuz tarihinde gerçekleştirileceğini belirtelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3227 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd vega, radeon rx vega ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim