Anlık Bildirim

Shazam iMessage uygulaması indirmeye sunuldu

iMessage içerisinden artık uyumlu uygulamalara erişerek çalıştırmak ve dışarıya çıkmadan tecrübe etmek mümkün hale geldi. Shazam iMessage uygulaması bunun en son örneği.

Apple’ın iOS 10 işletim sistemi ile birlikte kullanıma sunduğu iMessage uygulama mağazası hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Hem farklı stciker türleri hem de iMessage içerisinde uyumlu çalışacak uygulamaların yer aldığı mağazaya son olarak Shazam dahil oldu.

Shazam iMessage

Müzik bulma ve keşif uygulaması Shazam’a, artık iMessage içerisinden de kolaylıkla ulaşılabilecek. Klavyenin üst kısmında bulunan mağaza ikonuna tıkladığınızda ilgili listeden Shazam uygulamasını seçiyor ve anında müziği dinletmeye başlayabiliyorsunuz.

Uygulama herhangi bir şekilde iMessage dışına çıkmıyor. Bulunan parça ilgili sanatçı ile birlikte mesaj ekranında görüntüleniyor ve gerekirse karşı tarafa bilgi ekranı gönderilebiliyor. Ayrıca asıl uygulamanın Benim Shazamlarım sekmesinde de görülebiliyor.

Bilgi ekranında albüm kapağı, sanatçı, parça adı, ön izleme seçeneği, Apple Music ve iTunes butonları yer alıyor. Uygulamadan çıkmadan Shazam kullanabilmek elbette etkileşimi daha da arttıracaktır. Zaten iMessage uygulamalarının temel amacı da kullanıcının belirli amaçlarla dışarıya çıkmasına engel olmak. Shazam uygulaması hali hazırda iMessage uygulama mağazasından indirilebiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim