Anlık Bildirim


Son zamanların en çok merak edilen ve en heyecan verici cihazlarından biri olan Samsung Galaxy S8 tasarımından donanımsal özelliklerine kadar her ayrıntısı ile heyecan verici özellikler ile donatılmıştı. 5.8 inç ve 6.2inç ekrana sahip iki farklı modeli olan Galaxy S8, Note 7 faciaasından sonra da Samsung için ayrı bir misyon üstlenmişti.

Dünya ile aynı anda Türkiye’de de yapılan lansman ile ülkemizdeki tüketicilere tanıtılan Galaxy S8’in en az teknik özellikleri kadar konuşulan bir diğer ayrıntısı da fiyatı olmuştu. Samsung’un açıkladığı rakamlar doğrultusunda iPhone 7’den bile daha pahalı bir fiyatlandırma belirlenen cihaz için Samsung sürpriz bir şekilde geri adım attı. 

Bugün Samsung’dan tarafımıza ulaşan bir bilgilendirme postasında tüm dünya ile aynı anda bugün satışa sunulan telefonun satış fiyatında indirime gidildiği paylaşıldı. Tüketicilerin ilgisi ve geri bildirimleri doğrultusunda bu kararı aldıklarını belirten Samsung, Galaxy S8’in fiyatını 3999TL, Galaxy S8+ modelinin fiyatını ise 4499TL olarak belirlemiş. Daha önce fiyatlar, S8 için 4399TL, S8+ içinse 4999TL olarak açıklanmıştı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
30224 kez okundu.
155 kişi, toplam 180 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim