Anlık Bildirim

Samsung kullanıcılarını kızdıracak patlamış Galaxy Note 7 görünümlü iPhone 7 kılıfı

Global çaplı büyük bir krize dönüşen Galaxy Note 7, Apple fanatikleri tarafından alay konusu olmaya devam ediyor. Satışa çıkarılan patlamış Note 7 görünümlü iPhone 7 kılıfı ise buna son örneklerden.
Bildiğiniz gibi Samsung için maddi ve manevi büyük hayal kırıklığı yaratan Galaxy Note 7'nin üretimi tamamen durduruldu ve ülkemiz de dahil olmak üzere iade programı başlatıldı. Tanıtım gecesinin ardından ön sipariş rekoru kıran ancak bataryadaki problem sebebiyle yaşanan patlamalarla Samsung’un üzerine kara bulut gibi çöken cihaz, Apple fanatikleri için büyük eğlence kaynağı oldu.
Çeşitli mesaj ve fotoğraflarla Güney Koreli şirketin başarısızlığıyla alay eden Apple hayranlarının son hamlesi ise sizi biraz şaşırtabilir. Zira "Explo-Sung" isimli iPhone kılıfı görünüş itibariyle patlamış Galaxy Note 7'ye benziyor. Hatta alınan ilk baskıların üzerinde Samsung yazısı dahi yer alıyor ancak tahmin edebileceğiniz gibi davalarla uğraşmak istemeyen tasarımcılar satışa sunulan versiyonunda herhangi bir marka ismi geçirmiyorlar.
Kaplama şeklinde satışa çıkan koruyucu, cihazın ön ve arka yüzeylerine yapıştırılarak kullanılabiliyor. iPhone 5 ve üzeri modeldeki Apple telefonlarla uyumlu kılıfın satış fiyatı ise 24.99 dolar. Yapıştırma olduğu için cihazı korumayan ancak tasarımıyla Samsung kullanıcılarını kızdırabilecek ürüne buradan ulaşabilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11036 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, apple iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim