Anlık Bildirim

Samsung, Güney Kore'de Galaxy S modeli için bir yazılım paketi yayınladı


Samsung'un Android işletim sistemi pazarına ağırlığını koymasını sağlayan Galaxy S modeli için ICS güncellemesi yayınlamayacağını daha önce duyurmuştu. Bunun yerine Güney Koreli kullanıcılar için Android 4.0 özelliklerini biraraya getiren bir Value Pack yayınladı.

Gingerbread işletim sistemi için hazırlanan yazılım güncellemesi Ocak ayından bu yana konuşuluyordu. Froyo ve Eclair sürümüne sahip Galaxy S kullanıcılarının paket için Gingerbread sürümüne terfi etmeleri gerekiyor.

Paket içerisinde sunulacak özelliker ise; yüz tanıma ile kilit açma özelliği, belirli uygulamalarda font büyüklüklerinin ayarlanabilmesi, ana ekranda klasör oluşturma gibi eklemeler ve geliştirmeler şeklinde sayılıyor.

Kullanıcıların Kies 2.0 ile cihazlarını güncellemeleri gerektiği belirtildi. Galaxy K ve Galaxy U modelleri için ise farklı yenilikler pakette bulunuyor. Ancak yazılım paketinin diğer ülkeler için de yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

Galaxy S için ICS güncellemesinin olmayacağı kullanıcılarda hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak Samsung'un TouchWiz arayüzünün estetiğini bozmamak için böyle bir karar aldığı konuşuluyor. Ice Cream Sandwich üzerindeki çalışmalar arayüzün baştan ele alınmasını gerektirdiği için Galaxy S plan dışında bırakıldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4194 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim