Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Xcover 4 geliyor

Samsung’un yıllardır piyasada olan ve dayanıklılık konusunda ilklerden birisi olan Galaxy Xcover serisi, bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung’un Galaxy A ve J gibi akıllı telefon serileri daha ön planda olsa da, onlardan daha eski olan bir seri istikrarlı bir şekilde pazardaki yerini korumaya devam ediyor. Bahsettiğimiz seri Galaxy Xcover.

Giriş seviyesinde dayanıklılık

Piyasaya çıktığı 2011 tarihinde henüz amiral gemi modellerinde bile bulunmayan IP67 yani 1 metreye kadar su altında 30 dakika dayanabilme sertifikasını barındıran Galaxy Xcover, ayrıca darbelere ve şoklara karşı da dayanıklıydı. Giriş seviyesine yönelik bir profil çizen Galaxy Xcover, bütçesine önem veren tüketicilere hitap ediyordu.

Aradan geçen 6 yılda zaman zaman ara verse de güncellenmeye devam eden seri, dördüncü nesli ile yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Samsung Galaxy Xcover 4 benchmark skorlarında görülmeye başladı.

Yine giriş seviyesindeki yerini koruyan telefon önceki nesle göre önemli yükseltmeler içeriyor. 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran ve 14nm sürecinde üretilen Exynos 7570 yonga setinin güç verdiği modele 2GB LPDDR3 RAM eşlik ediyor.

Ekran çözünürlüğünün 1280x720 piksele terfi ettiği modelde Android 7.0 işletim sistemi kullanılmış. Henüz fiyat ve çıkış tarihi belli değil ancak MWC 2017 fuarı akla ilk gelen tahmin oluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim