Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8 kılıf görselleri sızdırıldı

Samsung'un üzerinde titizlikle çalıştığı ve şirket tarihinin şimdiye kadarki en önemli amiral gemisi olması beklenen Galaxy S8'in kılıf görselleri de internete sızdırıldı.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy S8 için meraklı bekleyiş sürerken yavaş yavaş sızıntılar da netleşmeye başladı. Genelde bu konuda en iyi kalite kılıf sızıntılarında oluyor. Ghostek’in hazırladığı kılıflar buna son örnek.

Detaylar Netleşiyor

Firmanın farklı amaçlar için hazırladığı kılıflar Galaxy S8 ile ilgili önemli fikirler veriyor. İlk olarak kısa süre önce sızdırılan canlı görsel ile kılıf görsellerinin aynı olduğunu belirtmek gerek. Bu bakımdan Galaxy S8 modelinde ikonik Home butonunu göremeyebiliriz. Bunun yerine ekran üzerine entegre edilmiş parmak izi okuyucu olabileceği ve tamamen butondan vazgeçilebileceği ifade ediliyor.

Firma ayrıntıları saklayabilmek adına ekranın üzerine başka bir katman giydirmiş. Bu bakımdan sadece ekranın ince alt ve üst kısımları seçilebiliyor. Yine iki taraftan ekran kavisi de diğer bir göze çarpan unsur. Ekran kasa oranı muhtemelen önceki modellerden çok daha fazla olacak. Bu da daha kompakt bir yapıya imkan sağlıyor.

Galaxy S8 için tek bir kavisli model olacağı yönündeki iddialar burada da karşımıza çıkıyor. Zaten Galaxy Note 7 sonrasında firmanın artık düz ekranlı amiral gemisi üretmeyeceği gündeme gelmişti. Galaxy S8 de bunu devam ettirecek.

Görseller ne kadar gerçek bilinmez ancak artık kılıf üreticileri tanıtımdan günler önce aksesuarları sergilemeye başlıyor. Bu bakımdan muhtemelen karşılaşacağımız amiral gemi tasarımı bu olacak.

Samsung dikkat çekici önemli özellikleri yeni amiral gemisine entegre etmeyi planlıyor. Gelişmiş Bixby sanal asistan teknolojisi, Snapdragon 835 yonga seti veya Exynos 8895 yonga seti, 6GB RAM, gelişmiş çift arka kamera, UFS 2.1 çok hızlı depolama belleği, Quick Charge 4.0 teknolojisi gibi pek çok yenilik tüketicileri bekliyor olacak. Ayrıca daha büyük ekranlı ikinci bir versiyonun olacağı da iddialar arasında. Tanıtım tarihi ise Mart veya Nisan ayları.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25356 kez okundu.
37 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim