Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note, Android 4.0.4 sürümüne güncellendi

Samsung, telefon ve tabletlerini art arda son sürüme güncellemeye devam ediyor. Almanya'daki GT-N7000 Galaxy Note kullanıcıları, bugün Android 4.0.4 sürümüne yükselmeye başladı ve ilk resmi Firmware dosyası yayınlandı.
4 Temmuz tarihli yazılım, N7000XXLRG yapı numarasıyla geliyor ve Android 4.0.3'teki Premium Suite paketine ek olarak yeni özellikler ihtiva ediyor. Kullanıcı arayüzündeki bazı simgeler yenilenmiş, yeniden başlat butonunun rengi yeşil olarak değiştirilmiş ve genel olarak cihazın hızı arttırılmış.
Android 4.0.3'ün en önemli sorunu olan güç yönetimindeki dengesizlik bu sürümle birlikte ortadan kalkacak, pil ömrü hissedilir düzeyde artacak. Yazılıma eşlik eden en önemli özellikler ise; Galaxy S III'teki Pop up Play ve kilit ekranı için imza seçeneği.
Cihazınızda video izlerken aynı ekranda ikinci bir işlem yapabilmenizi sağlayan Pop up Play, çoklu görev konusunda teknoloji dünyasını kendine hayran bırakmıştı. Kilit ekranı için imza desteği, kaydettiğiniz bir parmak hareketiyle telefonu kolayca kullanmaya başlayabilmenizi sağlayacak. 
Güncelleme, OTA olarak veya Kies programı aracılığıyla alınabilir. Önümüzdeki bir ay içerisinde tüm bölgelerdeki Galaxy Note sahiplerinin yazılım yükseltmesini alacağı tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9845 kez okundu.
15 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim