Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy C7 Pro'yu duyurdu, ön siparişler 16 Ocak'ta başlıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, resmi web sitesinde listelediği Galaxy C7 Pro'yu resmi olarak duyurdu. Estetik bir tasarıma sahip olan akıllı telefonun tüm özellikleri ve görselleri haberimizde.
Samsung, Çin'deki web sitesine Galaxy C7 Pro'yu ekleyerek akıllı telefonu resmi olarak tanıttı. Şirket akıllı telefonun tüm özellikleri ve görüntüleriyle birlikte piyasaya çıkış tarihini de yayınlamış durumda. Fiyatlandırma henüz belli değil, ancak ön siparişlerin 16 Ocak Pazartesi günü başlaması planlanıyor. Öte yandan diğer pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağına dair bir bilgi yok. Daha önce söylentiler, telefonun yaklaşık 404 dolar fiyat etiketi taşıyacağını iddia ediyordu.
Galaxy C7 Pro, 1080x1920 piksel çözünürlükte 5,7 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Telefon, Adreno 506 grafik işleme birimi ile birlikte, 8 çekirdekli 2.2GHz Snapdragon 625 işlemciden güç alıyor. Cihaz 4 GB RAM ve 32 GB yada 64 GB dahili depolama seçenekleri sunuyor. Ayrıca microSD kart kullanarak 256 GB'a kadar yükseltebiliyorsunuz.

3,300 mAh pil ve USB Type-C

Galaxy C7 Pro'nun ön ve arka kısmında f/1.9 diyafram açıklığına sahip 16 MP kamera bulunuyor. Parmak izi tarayıcısı, öndeki fiziksel Home butonuna gömülürken, telefon 3.300mAh'lik bir pille güçlendirilmiş durumda.
Android 6.0.1 Marshmallow'la kutudan çıkan cihazın kısa süre sonra da Android 7.0 Nougat güncellemesi alması bekleniyor. Telefon, Always On Display (Ekran Daima Açık) özelliğine sahip ve Samsung Pay'i destekliyor. Gül Pembe, Arktik Mavisi ve Altın renk varyantları mevcut durumda.
Telefon, arka panelin üst ve alt kısımlarında yer alan üç anten çizgisi gibi bazı tasarım değişiklikleri getiriyor. Ayrıca, USB Type-C bağlantı noktası, 3.5 mm kulaklık girişi ve alt kısımda bir hoparlör bulunuyor. Telefonun ağırlığı 172 gram ve 156.5 x 77.2 x 7.0 mm ebatlarında. Samsung, Galaxy C5 Pro'yu ise henüz tanıtmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16641 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim