Anlık Bildirim

Samsung 2019'dan itibaren akıllı telefonlarından kulaklık girişini kaldırabilir

Her ne kadar kullanıcılar açısından olumsuz bir durum olarak kabul edilse de akıllı telefonlardaki kulaklık girişlerinin sonu yaklaşıyor. Bu furyaya son katılan ise Samsung olacak.
Samsung, akıllı telefonlarında 3.5mm kulaklık girişine yer veren en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapor, Güney Koreli şirketin de önümüzdeki yıl bu limanı terk edeceği yönünde.

Galaxy Note 10 ile başlayacak

Kore'nin güvenilir haber kaynaklarından ETNews'in raporunda Samsung'un 3.5mm kulaklık jakını 2019 sonbaharında veya sonrasında piyasaya sürülecek akıllı telefonlarından çıkarmayı planladığı iddia ediliyor. Kulaklık girişinin olmayacağı ilk Samsung modelinin Galaxy Note 10 olacağının ifade edildiği raporda, ardından 2020 başında piyasaya sürülecek olan Galaxy S11'lerin de kulaklık girişinin olmayacağı belirtiliyor.
Kaynaklar ayrıca, Samsung'un hem şarj hem de kablolu kulaklıklar için USB Type-C bağlantısını tek port olarak kullanmaya devam edeceğini iddia ediyor. Samsung müşterilerinin kablosuz kulaklıklara ısınması gerektiğinin belirtildiği raporda Samsung'un bu pazara da yabancı olmadığı ve 2019'da yeni kablosuz kulaklıkları piyasaya süreceği bilgisi de yer alıyor. Samsung'un bu kararı en iyi ses deneyimini yaşamak için kablolu kulaklık tercih eden kullanıcılarını üzse de, şirketin bu kullanıcılar için kutu içine dönüştürücü adaptör ekleyeceği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5056 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, 3.5mm jack ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim