Anlık Bildirim

SSD fiyatları ciddi bir düşüş gösterdi

Bilgisayar sisteminiz için uygun bir SSD modeli arıyorsanız bu sıralar tam zamanı olabilir. Pek çok popüler SSD serisinin fiyatları yılın en düşük seviyesine gerilemiş durumda.

Yılın başlarından itibaren NAND belleklere olan talebin azalması ve stok fazlalığı nedeniyle başlayan fiyat düşüşleri raflarda da kendisini gösteriyor. SSD fiyatları son 5 aydır ciddi bir düşüş içerisinde.

Tüketici sevindi

Popüler SSD ürünleri üzerinde yapılan pazar araştırması yılın başından bugüne kadar fiyatların keskin bir şekilde düştüğünü gösteriyor. Örneğin 500GB Crucial MX500 modeli yüzde 20 düşüşle 100 Avro seviyesine inmiş.

Samsung’un beğenilen Samsung SSD 860 EVO 500GB modeli ise yüzde 43 oranında düşerek 106 Avro civarında seyrediyor. Samsung SSD 970 EVO 500GB ise 160 Avroya kadar inmiş. Elbette fiyatlar ülkeden ülkeye farklılık gösterecektir.

Bu sıralarda sistemine SSD takviyesi yapmak isteyenler için en uygun zaman gelmiş gibi görünüyor. Yılın kalan yarısında uzmanlar fiyatlarda düşüşün kesileceğini ön görüyor. Bu bakımdan mevcut fiyatlar bir süre daha devam edebilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12355 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ssd, ssd prices ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim