Anlık Bildirim

Rome: Total War mobil cihazlara geliyor

Bir dönem Windows ve Mac ortamındaki en sevilen strateji oyunlarından olan Rome: Total War, çok yakında iOS tarafına geliyor. Sevilen yapım öncelik iPad’de olmak üzere yeniden hayat bulacak.

Rome: Total War mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Erken Romat İmparatorluğu döneminde geçen gerçek zamanlı strateji oyunu Rome: Total War, 2004 yılı sonunda yayınlanmış ve kısa süre içinde yoğun ilgi görmüştü. Kendi dönemi için önemli bir başarı olarak kabul edilen grafik motoru sayesinde savaş meydanlarında 30.000 kişilik ordulara olanak tanıyan oyun şimdi mobil cihazlara adım atmak üzere.

SEGA ve Feral Interactive işbirliği ile iPad’e uyarlanan oyunun ücretsiz oynanabilir bir yapıda olmayacağı gelen ilk bilgiler arasında. Dolayısıyla oyunu Heroes of Might & Magic 3 gibi 26.99TL gibi AppStore ortalamasının üstünde bir rakam ödeyerek satın almak gerekecek gibi görünüyor.


Yayınlanan ilk duyuru videosunda sadece iPad sürümünden bahsedilen ve Total War serisinin üçüncü ayağı olan Rome: Total War’un iPad’e ne zaman adım atacağına ilişkin henüz kesinlik kazanmış bir bilgi yok ancak tahminler yapımın yılın son çeyreğinden önce AppStore’da yayınlanmış olacağından yana. Bu arada oyunun iPad’in yanı sıra Android’e port edilip edilmeyeceğine ilişkin olarak ise kesinlik kazanmış bir ifade bulunmuyor.

Rome: Total War’un iPad sürümü için yayınlanan ilk duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12997 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, rome: total war ve
2 etiket daha rtm Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim