Anlık Bildirim

Razer’ın önemli prototipleri fuarda çalındı

CES 2017 fuarında Project Valerie ve Ariana adında iki yeni projesinin tanıtımını yapan Razer ne yazık ki prototipleri standdan çaldırdı. Olay ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

CES 2017 fuarı bu kez önemli yeniliklerden ziyade üzücü bir haberle gündeme geliyor. Fuarda önemli duyurular yapan Razer’ın iki önemli prototipi fuar alanındaki standdan çalındı. Yetkililerin gerekli incelemeleri başlattığı ifade ediliyor.

Endüstriyel Hırsızlık Olabilir

Fİrmanın patronu Min-Liang Tan prototipler hakkında net bilgi vermiyor ancak zaten CES 2017 fuarında Razer’ın Project Valerie için 3 ekranlı bir oyuncu dizüstü prototipi ve Project Ariana için de akıllı projeksiyon prototipi yer alıyordu.

Min-Liang hem fuar yetkilileri hem de kolluk kuvvetleri ile birlikte konuyu araştırdıklarını belirtti. Basit hırsızlık yanında endüstriyel hırsızlık ihtimali de göz önünde tutuluyor. Olay tüm yönleriyle ele alınacak.

Project Valerie ve Ariana firmanın önemli potansiyele sahip iki projesi durumunda. Firma farklı geliştirici ve üreticilerle ortaklıklara başlamak üzereydi. Elbette prototipler üzerinden çalışan modeller geliştirerek piyasaya sürmek mümkün. Buna daha önce de şahit olmuştuk. Bu durumda Razer önemli bir kayba uğrayacaktır.

2011 yılında da Razer benzer bir hırsızlığa maruz kalmıştı. Hırsızlar kapısını kırarak girdikleri ofisten iki dizüstü prototipi çalmıştı. Bu prototipler o dönem Razer Blade olarak piyasaya çıkacak cihaza aitti. İlerleyen günlerde hırsızlık ile ilgili detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9126 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2017, Razer ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim