Anlık Bildirim

Razer akıllı telefonlar için yeni oyun kumandasını tanıttı

ABD'de bir etkinlik düzenleyen Razer, yeni oyuncu telefonunun yanında birkaç yeni aksesuar da tanıttı. Bunlar arasında akıllı telefonlar için Raiju Mobile isimli Bluetooth oyun kumandası da vardı.
Razer kısa bir süre önce yeni oyuncu telefonunu resmen tanıttı. Şirket, Razer Phone 2 ile birlikte birkaç yeni aksesuar da duyurdu. Bunlar arasında Hammerhead USB-C ANC kulaklık ve Raiju Mobile oyun kumandası da yer alıyor. Görselden de anlaşılabileceği gibi Raiju Mobile, telefon tutucu aparatı ile gelen bir oyun kontrolcüsü.
Aslına bakılırsa bu tür bir cihazı ilk kez görmüyoruz zira akıllı telefonlar için tasarlanmış çok sayıda oyun kumandası seçeneği var. Raiju Mobile'ın bunlardan farkı oyun aksesuarları ve çevre birimleri ile tanıdığımız Razer tarafından piyasaya sürülmesi.

Yıl sonuna kadar piyasada olacak

Cihaz bir oyun kumandasından beklenebilecek özelliklere sahip. Dört adet ayarlanabilir çok işlevli tuşu, tetik düğmesinin hareket uzaklığını kısaltan hassas tetik modu ve akıllı telefonu yerleştirebileceğiniz yuvasıyla mobil oyunculara dokunmatik ekran kontrollerinden çok daha konforlu bir deneyim sunacak.
Raiju Mobile oyun kumandası muhtemelen Razer Phone 2 için pazarlanacak olsa da Bluetooth bağlantısını temel aldığı için diğer Android cihazlarla da çalışacak. Ürünün ne zaman çıkacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı ancak yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor. Raiju Mobile'ın fiyat etiketi ise 150 dolar olarak açıklandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim