Anlık Bildirim

RX Vega SIGGRAPH fuarında tanıtılacak

Geçtiğimiz gün yayılan haberlerde RX Vega kartların tanıtımının SIGGRAPH fuarında yapılmayacağına dair bilgiler yer alıyordu. Neyse ki bu haberin tersi yetkili ağızlar tarafından doğrulandı.
AMD’nin heyecanla beklediğimiz RX Vega kartlarına gün geçtikçe yaklaştığımızı düşündüğümüz şu günlerde dün gelen haber bir anda hepimizi şoke etmişti. Sevindirici haberin gelmesi ise uzun sürmedi.

AMD’nin pazarlama uzmanı Jason Evangelho tarafından dün atılan tweet’te SIGGRAPH etkinliğinde RX Vega kartların tanıtımının yapılacağı doğrulandı. Biz donanım severlerin yüreklerine adeta su serpen tweet’te yetkiliye bu konunun yanı sıra teknoloji dünyasının şu sıralar gündeminin bir numaralı konusu RX Vega Frontier Edition’un oyun performansı da soruldu. Cevap beklendiği üzere kartın oyun odaklı olmayışı sebebiyle oyun performansının kıstas olmadığı şeklinde oldu. Bu beklenen bir cevap zira en başından beri AMD yetkilileri modelin oyunları destekleyeceğini fakat oyun oynamak isteyenlerin asıl olarak RX Vega’ya yönelmeleri gerektiğini belirtmişlerdi.
Son olarak geçtiğimiz günki habere gelirsek, bu gelişme Capsaicin etkinliğinin SIGGRAPH içinde bir etkinlik oluşu sebebiyle bu etkinlikte olmaması genel olarak SIGGRAPH fuarında olmayacağı manasına gelmediğini bizlere göstermiş oldu. İlgili tweet'lere aşağıdan erişebilirsiniz
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2824 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd radeon rx vega, siggraph ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim