Anlık Bildirim

Popüler ön muhasebe uygulaması Paraşüt'e elektronik fatura özelliği geldi

Web tabanlı popüler muhasebe uygulamalarından olan Paraşüt, yayınlanan son güncelleme ile artık cep telefonu üzerinden elektronik fatura göndererek satış süreçlerini hızlandırmanızı sağlıyor.
"En kolay ön muhasebe programı" sloganıyla yola çıkan ve kısa süre içerisinde geniş kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran Paraşüt, işlemlerinizi hızlandıracak yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Finansal operasyonlara daha az zaman ayırmanızı sağlayan servisin güncellenen mobil uygulamaları üzerinden artık elektronik fatura gönderebilmek mümkün hale geldi.

Kategorisinde Türkiye’de bir ilk olan bu özelliği kullanabilmek için satış işlemini takip eden 10 saniye içerisinde e-fatura seçeneğini işaretlemeniz yeterli. Böylelikle maliyet yaratan, fazladan iş yüküne sebep olan ve zaman kaybı oluşturan fatura yazma/gönderme işlemlerini tek tıkla halledebilirsiniz.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Paraşüt Kurucu Ortağı Sean Yu, hayata geçirilen yeni özellikle birlikte sahada satış yapan bir elemanın faturaları elektronik ortamda keserek saniyeler içerisinde gönderebileceğini dile getirdi. Şu an yaygın olan düzende faturalar ofise dönüldüğünde kesiliyor ya da çalışanların yanlarında fatura koçanı taşımaları gerekiyor. Haliyle bu durum önemli bir zaman kaybı yaratıyor. Büyüme hedefi taşıyan işletmelere büyük kolaylık sağladıklarını ifade eden Yu, hizmet ağının 2017 yılı içerisinde genişleteceğini belirtti.

Dilerseniz Paraşüt uygulamasının Android sürümünü buradan, iOS sürümünü ise buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim