Anlık Bildirim

Pokemon hayranlarına yeni oyun

Pokemon karakterlerini seviyorsanız, size göre olan oyunlar giderek artıyor. Pokemon Company, Pokemon Go oyunundan sonra şimdi de Magikarp Jump ile karşımızda.

Yayınladığı Pokemon Go oyunu ile mobil dünyada fırtınalar estiren Pokemon Company, yeni bir oyun ile karşımızda. Bir süredir pilot olarak belirli ülkelerde açık olan Magikarp Jump, şimdi global olarak indirmeye sunuldu.

Daha sakin

Magikarp bilindiği üzere evrimin ilk aşamasında olan bir su Pokemonu. Magikarp Jump adındaki oyun bu Pokemonu konu ediniyor. Oyun aksiyon gerektiren bir tür değil. Daha çok karakteri besleme ve yetenekler kazandırma ağırlıklı olarak geliştirilmiş.

Hoppy Town valisi Karp’ın gösterdiği yöntem ile Magikarp’ı yakaladıktan sonra yavaş yavaş oyun mekaniklerine başlıyorsunuz. Bir akvaryumda Magikarp’ı çeşitli yiyeceklerle beslemeniz gerekiyor. Magikarp yedikçe gelişiyor ve seviye atlıyor. Farklı antrenman bulmacaları ile para kazanıyor ve balığı geliştiriyorsunuz.

Tüm bunlar zıplama yarışı için yapılıyor. Oyunda farklı ligler var ve bu liglerde rakiplerle zıplama yarışı yapıyorsunuz. İlk etapta lig sayısı az ancak zamanla arttırılacak. Zıplama yarışı otomatik oluyor ve siz sadece izliyorsunuz. Yarışlarda kazandıran, balığınızı ne kadar eğittiğiniz oluyor. Pokemon Go kadar hareketli değil ancak sürekli bir besleme döngüsü içerisinde olması bağımlılık yapıyor.

Magikarp Jump: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim