Anlık Bildirim

Off-road temalı Asphalt Extreme’i ilk siz oynayın, bonus kazanın

Asphalt Extreme ile pistlerden zorlu arazi koşullarına geçiyoruz. Gameloft, yeni oyunda Gobi Çölü, Tayland, Mısır, Norveç Svalbard takım adaları gibi mekanlarda geçecek yarışları telefonlara taşıyor.

Off-road temalı Asphalt Extreme’i ilk siz oynayın, bonus kazanın Tam Boyutta Gör

Mobil dünyanın en popüler yarış oyunlarından biri olan Asphalt, bu kez çok başka bir yapım ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecan verici grafikler, fark yaratan kontrol seçenekleri ve onlarca eğlenceli yarış seçeneği ile Asphalt Extreme, bu kez off-road yarış deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Geliştirilme aşamasındaki yeni Asphalt oyunu, çıktığı anda 35 arazi aracı ile kullanıcıların karşısında olacak. SUV modellerinden ralli araçlarına hatta dev kamyonlara kadar bir çok farklı kategoride araçlar yer alacak. Yarışlar ise dünyanın farklı noktalarındaki zorlu doğa koşullarına göre tasarlanmış pistlerde geçecek. Gobi Çölü, Tayland, Mısır, Svalbard Takımadaları bunlardan sadece bir kaçı.

Oyun içi satın almalarla ücretsiz sunulması beklenen yapımın çıktığı anda iOS, Android ve Windows platformlarında aynı anda oynanabilir olacağı belirtiliyor. Çıkış içinse henüz kesin bir tarih açıklanmış değil ancak oyunu ilk deneyenlerden olmak isterseniz Gameloft şimdiden bir ön kayıt formu açmış durumda. Ön kayda girmiş sınırlı sayıda kullanıcıya oyun içinde kullanabileceği çeşitli bonuslar hediye edilecek. Asphalt Extreme sayfasına buradan ulaşarak hemen kaydolabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6701 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asphalt extreme, gameloft ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim