Anlık Bildirim

Nokia yeni cep telefonlarını duyurdu

Seç beğen al tarzında geliştirilen Nokia 2720, Nokia 800 ve Nokia 110 telefon modelleri kapaklı, dayanıklılık odaklı ve çocuk telefonu şeklinde birbirinden ayrılıyor.

Akıllı telefon pazarında yeniden ilk 10 mücadelesi veren Nokia markası asıl hâkim olduğu cep telefonu pazarına da hamlelerini sürdürüyor. Standart işletim sistemli telefonlar olarak da tanımlayabileceğimiz cep telefonu segmenti, temel fonksiyonlar arayanlar için halen çok popüler.

Nokia 2720, Nokia 800 ve Nokia 110

Nokia’nın tanıttığı telefonlardan birisi kapaklı Nokia 2720 Flip. 2.8 inçlik bir ekrana sahip olan Nokia 2720 modelinde KaiOS ara yüzü kullanılmış. Bu sayede ön yüklü olarak Facebook, WhatsApp ve YouTube uygulamaları var. Ayrıca Google Assistant desteği de yer alıyor. 4G desteği ile rahat bir şekilde bu uygulamaları kullanabiliyorsunuz. Fiyatı 89 Avro.

Nokia 800 Tough dayanıklılık odaklı bir telefon. IP68 ile su altında kullanılabilen ve MIL-STD-810G standardı ile de 1.2 metreden düşmelere dayanıklı Nokia 800 bu sayede zorlu şartlarda çalışanlara iyi bir alternatif olacak. KaiOS ile yine WhatsApp ve Facebook gibi uygulamalar sunan telefonun fiyatı 109 Avro.

Nokia 110 ise daha çok çocuklara hitap ediyor. Çağrı alıyor, SMS gönderiyor, dahili müzikleri oynatıyor ve Yılan oyunu barındırıyor. Başka bir özelliği olmayan telefon 20 Avro ile ebeveynlerin tercihi olabilir. Telefonlar kısa süre içerisinde piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7683 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ifa2019, nokia 800 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim