Anlık Bildirim

Nokia X6 stokları satışa çıktıktan 10 saniye içinde tükendi

Tanıtımından bu yana bir hafta gibi kısa bir süre geçen Nokia X6'nın, Çin'de satışa sunulduktan 10 saniye sonra stoklarının tükendiği açıklandı. HMD Global satış rakamlarıdan oldukça memnun.
Nokia X6'nın Çin'de tanıtılmasından bu yana bir haftadan kısa bir süre geçmesine rağmen, akıllı telefonun satışlarında rekor yaşandığı belirtiliyor. Raporlara göre cihazın Çin'de satışa sunulduktan 10 saniye sonra stoklarının tükendiği açıklandı. HMD Global satış rakamlarını açıklamadı ancak bu sayının 700 bin adet olduğu ifade ediliyor.

Satışlar HMD Global'in iştahını kabarttı

Nokia X6 tasarım olarak amiral gemisi sınıfında olsa da, teknik özellik bakımından orta sınıf bir cihaz olarak değerlendirilebilir. Akıllı telefonun her ne kadar Çin pazarına özel olarak üretilmesi düşünülmüş olsa da, HMD Global yaptığı anketlerle Nokia X6'nın tüm dünyada piyasaya sunulmasına karar vermişti.
Telefonun Çin'deki başarısı göz önüne alındığında, HMD Global'in iştahının kabarmış olduğunu söylemek yanlış olmaz. Cihazın diğer pazarlara ne zaman geleceğine dair henüz net bir bilgi olmazken, Nokia X6'nın 30 Mayıs'ta Çin'de tekrar satışa sunulacağı açıklandı. Akıllı telefonun ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6424 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, hmd global ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim