Anlık Bildirim

Nehire uçan Tesla'nın sahibi, aracın kendiliğinden hızlandığını iddia ediyor

Çin'deki bir Tesla Model S sahibi aracıyla birlikte nehire uçtu. İsminin Xiao Chen olduğu açıklanan adamın iddiası ise aracın kendiliğinden hızlanarak bu kazaya sebebiyet verdiği yönünde.
ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, istenmeyen hızlanma olarak tabir edilen birkaç olayla ilgili mahkemeye verilmişti. Bu olaylara bir yenisi de Çin'den geldi. Xiao Chen adlı Tesla Model S sahibi, otomobilin kendiliğinden hızlanarak nehire uçtuğunu iddia ediyor.

Bu yaşanan ilk kaza değil

Raporlara göre bu olay geçtiğimiz hafta Şangay'daki Tesla Qingpu Bölge Süper Şarj İstasyonu'nun yanındaki nehirde yaşandı. Tesla Model S'i kullanan Xiao Chen, şarj istasyonuna girmeye hazırlanırken, otomobilin kendiliğinden hızlandığını ve kontrolünden çıkarak nehire uçtuğunu belirtiyor.

Çitleri aştıktan sonra otomobilin sığ sulara gömüldüğünü belirten Chen, yanındaki yolcu ile birlikte araçtan güvenli bir şekilde çıkabildiğini açıkladı. Tesla'nın olayı araştırdığı açıklanırken, daha önceki kazalarda genellikle sürücülerin hatalı olduğu belirtiliyor. Bu nedenle olayın aydınlatılması biraz süre alacağa benziyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10286 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, kaza ve
2 etiket daha çin tesla model s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim