Anlık Bildirim

Need For Speed: Payback için ön siparişe özel grafik

Electronic Arts merakla beklenen yeni oyunu Need For Speed: Payback için ilginç bir ön sipariş yöntemi geliştirdi. Oyunu herkesten önce alanlar aynı zamanda ekstra grafik görecekler, detaylar içerde.
 
Need For Speed hayranlarının merkalı bekleyişi sürüyor. Electronics Art tarafından Kasım ayında satışa sunulacak serinin yeni oyunu Payback için ilginç bir detay ortaya çıktı. Daha önce farklı stüdyo ve dağıtım şirketlerinin ön sipariş ilgisini arttırmak için bir takım kampanya ve promosyonlar yaptığına tanık olmuştuk. Need for Speed: Payback için de böyle bir planlamaya girişen Electronics Art, oyun dünyasında ilk defa ön siparişe özel grafikler vaad ediyor.
 
Oyunu çıkmadan önce ön siparişle satın alacak yarış tutkunları ilk olarak "Platinum Car Pack" isimli araba koleksiyonuna sahip olacak. Bu paket içerisinde Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R/T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 ve Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016. İlginç olansa yine sadece ön sipariş oyuncuları bu özel araçlarla birlikte mavi lastik dumanı efektiyle oynayabilecekler oyunu. Gerçekten ilginç çünkü ilk defa büyük bir yapımda erken satın almaya yönelik böylesi bir grafik ayrıcalığı veriliyor. Dünyanın en güçlü bilgisayarına sahip olsanız bile, ön sipariş yapmadıysanız bu efekti göremeyeceksiniz.
 
 
Listelere 100 dolar gibi bir fiyatrla giriş yapan Need For Speed: Payback için pek çok kullanıcı bağımsız incelemeleri görmek, oyunun kendisini kanıtlamasını isteyecektir. Ancak diğer taraftan bu yeni satış modeli başarılı olursa eğer, diğer stüdyo ve oyun yapım şirketlerinden de benzer şekilde, hızlı davranana ayrıcalık tanıyan grafik özelleştirmeleri görebiliriz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7604 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nfs, simülasyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim