Anlık Bildirim

NVIDIA GeForce GTX 1080 ve 1070 alana Watch Dogs 2 hediye

Yeni oyun bundle kampanyasını duyuran NVIDIA, GeForce GTX 1080 ve 1070 ekran kartlarını alanlara PC sürümü sabırsızlıkla beklenen Watch Dogs 2 oyununu hediye ediyor.
21 Kasım tarihinde biten Gears of War 4 bundle kampanyasının hemen ertesi gününde yeni kampanyasını başlayan NVIDIA, Watch Dogs 2'nin GeForce GTX 1080 ve 1070 ürünleri ile hediye edileceğini açıkladı. Battlefield 1, Overwatch, Gears of War 4, Paragon, Civilization 6, Titanfall 2 ve Forza Horizon 3 gibi 2016 yılına damga vuran yapımların ardından üstün görsel kalitesiyle dikkat çeken Watch Dogs 2, oyunseverlere gelişmiş 4K deneyim imkanı sunuyor.
VR ve 4K teknolojilerinin PC’nin performans gücünü kanıtladığını belirten NVIDIA, Watch Dogs 2'de HBAO+ (zengin, detaylı ve gerçekçi gölgeler), TXAA (düzgün ve berrak görseller), HFTS + PCSS (doğru gölgelendirme) ve NVIDIA ANSEL (muhteşem oyun içi fotoğraflar) gibi GameWorks teknolojilerinin yer aldığını ifade ediyor.
GeForce GTX 1080 ve 1070 ile güçlendirilen masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için geçerli olan kampanyanın yanı sıra sürpriz hediyelerin yer aldığı Watch Dogs 2 yarışması da başladı. Kampanya hakkındaki tüm detaylar için buraya, yarışmaya katılmak için buradaki sayfaya göz atabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4248 kez okundu.
27 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, kampanya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim