Anlık Bildirim

Microsoft'un internet tarayıcısı Edge'in yeni sürümü Chrome eklentilerini destekleyecek

Microsoft, Explorer'dan sonra kullanıcılara sunduğu Edge tarayıcısı ile de istenen başarıya ulaşamadı. Şirketin Chromium tabanlı olarak yeniden tasarlayacağı Edge, Chrome eklentilerini destekleyek.
Yazılım devi Microsoft, Internet Explorer'dan sonra büyük bir heyecanla yeni internet tarayıcısı Edge'i kullanıcılarla buluşturmuştu. Aradan geçen süre içinde Chrome, Firefox ve diğer alternatiflerden geride kalan Edge şimdi yeniden tasarlanıyor ve Chrome eklentilerini de destekleyecek.

Chromium tabanlı olacak

Reddit'teki bir paylaşımında konuyla ilgili olarak bilgi veren Edge Proje Müdürü Kyle Alden: "Mevcut Chrome eklentilerini destekleme niyetimiz var." ifadelerini kullandı. Microsoft'un bu hamlesi uzantı desteği sunmayan Edge'in, Chrome'un halihazırdaki eklentilerinden faydalanacağı anlamına geliyor.
Edge piyasaya sürüldüğünden bu yana kullanıcılar eklenti desteğinin çok sınırlı olmasından şikayetçi durumdaydılar. Şimdilik netn olmayan şey ise Chromium motoru ile yeniden tasarlanacak olan Edge'in Chrome uzantılarını nasıl sunacağı. Bakalım Microsoft bu değişikliği kullanıcılara nasıl sunacak, hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19095 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, chrome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim