Anlık Bildirim

Microsoft her yıl iki önemli Windows 10 güncellemesi yayınlayacak

Yazılım devi Microsoft, her yıl iki önemli işletim sistemi güncellemesi yayınlayacağını onayladı. Mart ve Eylül ayları yeni Windows 10 güncellemelerinin sunulacağı aylar olacak.
Microsoft'un “Windows as a Service”  (Hizmet olarak Windows) stratejisiyle her yıl iki önemli işletim sistemi güncellemesi yayınlayacağını biliyorduk ve şimdi ise şirket buna resmiyet kazandırdı. Ayrıca Windows 10 Redstone 3 güncellemesinin Eylül ayında yayınlanacağı da açığa çıkmış durumda.
Temelde Microsoft, Windows 10 için altı ayda bir  yeni ve büyük bir güncelleme yayınlayıp maksimum 18 aylık destek sağlamaya çalışıyor. Bu da, kullanıcıların destek almaya devam etmek için işletim sisteminin en son sürümüne geçmek adına bir buçuk yıllarının olduğu anlamına geliyor.
Mart ayında tamamlanan ve Nisan ayında gönderilmeye başlanan Windows 10 Creators Update'ten sonra şimdiki hedef Eylül ayında Windows 10 Redstone 3 güncellemesini yayınlamak. Redstone 3'ün sadece bir kod ad olduğunu ve güncellemenin resmi isminin muhtemelen gelecek ay gerçekleştirilecek Build geliştirici konferansında duyurulacağını belirtelim.

Yeni güncellemeler Mart ve Eylül aylarında gelecek

Eylül ayı büyük ihtimalle Microsoft'un Redstone 3 üzerindeki çalışmalarını tamamlamayacağı ay olacak. Şirketin güncellemeyi Ekim ayında son kullanıcılara ulaştırması bekleniyor. Microsoft'un her son yapı için RTM derleme yılını ve ayını içeren sürüm adlandırma stratejisine göre Redstone 3'ün sürüm numarsı muhtemelen 1709 olacak.
Windows 10 Redstone 3 üzerindeki çalışma tamamlandıktan sonra Microsoft, yeni programa göre Mart 2018'de sunulacak bir sonraki işletim sistemi güncellemesine başlayacak. Şirket şu andan itibaren Mart ve Eylül aylarının yeni Windows 10 güncellemelerinin geleceği aylar olacağını söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3647 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, windows 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim