Anlık Bildirim

Mass Effect: Andromeda, 4K HDR ile neredeyse mükemmel görünüyor

Uzun süredir merakla beklenen yapımlardan birisi olan Mass Effect: Andromeda, 4K HDR destekli ekranı olan oyuncular için hoş bir sürprizi de beraberinde barındırıyor.

Bioware’nin 21 Mart itibariyle tüm oyun severlerin beğenisine sunacağı Mass Effect: Andromeda yapımı, farklı görüntü teknolojileri için de en mükemmel görüntüleri sağlamayı amaçlıyor. Bunlardan birisi 4K HDR.

Mükemmel görüntüler

Son dönemin popüler konularından birisi olan 4K HDR teknolojisi, farklı algoritmalar ile görüntü kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Özellikle oyunlarda 4K HDR teknolojisinin katkısı tartışılmaz.

Bioware de yeni oyununda oyun severlere mükemmel görüntüler için Nvidia ile birlikte çalışmış. Stüdyonun geliştiricileri ile yapılan röportajlar da internette yayınlanmış durumda. Videoda 4K HDR teknolojisi ve oyunun geliştirme aşamaları Nvidia Ansel oyun içi kayıt teknolojisinden de yararlanarak kayda dökülmüş.

YouTube videosunda olduğu gibi oyunun kendisinde de 4K HDR destekli monitörlere ihtiyaç duyuluyor. Aksi takdirde görüntülerin kalitesi bu kadar mükemmel olmayacaktır. Bu noktada HDR destekli G-Sync teknolojisi de önem taşıyor. Firma oyunun özel bir PC versiyonu olacağını da duyurdu.

Mass Effect: Andromeda bir süredir EA Origin üyeleri için 10 saatlik deneme sürümü olarak yayındaydı. Tam sürüm ise 21 Mart itibariyle Kuzey Amerika ülkelerinden başlayarak satışa sunulacak. İyi görüntüler için en az GeForce GTX 1060 ekran kartı şart.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6575 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mass effect: andromeda, mass effect: andromeda 4k hdr ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim