Anlık Bildirim

Madencilere yönelik AMD Radeon RX 560D duyuruldu

Madencilere yönelik olarak geliştirilen ekran kartı sayısı hızla artıyor. AMD'nin yeni ekran kartı Radeon RX 560D önceki serideki RX 460 üzerinde yükseliyor.

Ekran kartı üreticilerinin sanal madencilere yönelik hamleleri devam ediyor. Nvidia ve AMD bir süredir mevcut ekran kartlarını enerji verimliliği odağında elden geçirerek yeniden piyasaya sürmeye başlamıştı. Şimdi yeni bir kart daha duyuruldu.

Eski nesilden

Radeon RX 560D adını taşıyan yeni ekran kartı beklenenin aksine RX 400 serisine ait bir model. Firma, RX 460 ekran kartını biraz elden geçirerek yükseltmiş ve RX 560D haline getirmiş. Bilgilere göre ekran kartı RX 560 modeline göre yüzde 30-40 civarında daha az enerji tüketiyor. Böylece madenciler için çok iyi bir alternatif ortaya çıkıyor.

896 Stream işlemcisi bulunan Radeon RX 560D kartının hızları bilinmiyor ancak muhtemelen biraz kırpılmış durumda. Aynı şekilde grafik belleği de net değil. Orijinal modelde 2GB ve 4GB seçenekleri yer alıyordu.

100$ altına konumlanacak bir RX 560D ekran kartı modeli sanal madencilerin ilgisini çekecektir. 6 veya 8 adede kadar ölçeklenmiş bir sistem hem oldukça ucuz olacaktır hem de tatmin edici kazma oranlarına çıkacaktır. Radeon RX 560D ekran kartının sadece Çin’de satışa sunulacağı açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4565 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, radeon rx 460 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim