Anlık Bildirim

MWC 2012 : CoPilot GPS uygulaması ücretsiz çevrimdışı haritalarla Android ve iOS platformuna geliyor

Mobil navigasyon yazılımları alanında lider firmalardan olan ALK Technologies, fuarda Android, iPad ve iPhone cihazları için ücretsiz çevrimdışı haritalar ve güzergah planlama sunan CoPilot GPS uygulamasını tanıttı.
Uzun süredir mobil platformlarda navigasyon hizmeti sunan CoPilot bu kez ücretsiz çevrimdışı haritalarla kullanıcıları cezbetmeye çalışacak. Kullanıcılar detaylı haritaları akıllı telefon veya tabletlerine indirerek çevrimdışı modda bile kullanma imkanına sahip olacak.
Milyonlarca POI bilgisi ile mesafe ve seyahat zamanını gösteren güzergah çizme fonksiyonu da yine çevrimdışı olarak kullanıcılara sunulacak. Gelişmiş çok duraklı seyahat planı ile de en fazla 50 durak girerek en verimli yolu hesap edebileceksiniz.
Çevrimiçi olarak sosyal ağlarda lokasyonunuzu paylaşabiliyor ve Wikipedia ve Bing ile kullanışlı mekanlar bulabiliyorsunuz.
Bayar aylarında indirmeye sunulacak CoPilot GPS uygulamasında uygulama-içi ödeme sistemi ile tam sesli rehber, adım adım navigasyon ve 3D harita görüntülerini içeren güncellemeyi bir kerelik 19.99$'lık ödeme ile edinebilirsiniz. Ayrıca gerçek zamanlı trafik bilgisi için de 1 yıllık 9.99$ ödemeniz yeterli.
MWC 2012 : CoPilot GPS uygulaması ücretsiz çevrimdışı haritalarla Android ve iOS platformuna geliyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim