Anlık Bildirim

MWC 2012 : Broadcom yeni, ICS için optimize edilmiş yongasetlerini tanıttı

Kablolu ve kablosuz iletişimler için ürettiği yarıiletken çözümleriyle tanınan Broadcom firması MWC 2012 fuarında Android 4.0 Ice Cream Sandwich için zengin ve yoğun bir tecrübe sunacak 3 yeni akıllı telefon platformunu resmi olarak tanıttı.
Yongalarda işlemci birimi ve iletişim modülü biraraya getiriliyor ve yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi hedefleniyor.
Broadcom'un gelişmiş VideoCore teknolojisi üçüncü bir işlemci çekirdeği kullanarak uygulama işlemcisindeki yükü alıyor ve en düşük enerjiyi harcayarak HD videolar ve 1080p video çekimler yapılmasına olanak sağlıyor. Firmanın yeni imaj sinyal işlemcisi de (ISP) 42MP çözünürlükteki kameralara loş ortamlarda bile destek verebiliyor.
BCM21654G yongası 1GHz hızında çalışan ARM Cortex-A9 tabanlı işlemci, 7.2/5.8 Mbps HSPA modem ve düşük güçte VGA video desteği sunuyor. BCM28145 ve BCM28155 ise 1.3GHz hızına kadar çıkabilen çift çekirdekli ARM Cortex-A9 tabanlı işlemci, 21/5.8 Mbps HSPA+ modem ve HD 720p / 1080p videolara destek sunuyor. Yongasetleri 40nm fabrikasyon süreciyle geliştirildi ve güç yönetim sistemini de beraberinde getiriyor.
Bunun yanında Broadcom yeni iletişim yongalarını da görücüye çıkardı.
BCM4334 yongası Bluetooth 4.0 ve çift bant WiFi bağlantısını birarada sunuyor. Ayrıca Wi-Fi Direct ve Wi-Fi Display gibi gelişmiş özellikleri de destekliyor. BCM47511 GNSS çözümü GPS ve GLONASS desteği sunarak daha hızlı konumlama ve daha hızlı ilk sabitleme (TTFF) imkanı sağlıyor.  BCM20792 ise düşük enerji harcayan NFC yonga çözümü sunarak mobil ödemeler ve yenilikçi bağlantı uygulamaları için çok güvenlikli fonksiyonlar getiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim