Anlık Bildirim

MSI'dan iddialı açıklama: "Gelmiş geçmiş en iyi anakartı hazırladık"

Computex 2017 Fuarı yaklaşıyor. Tayvan'da düzenlenecek etkinlikte yeni nesil donanımlar ve bilgisayarların gövde gösterisine tanık olacağız. Fuarın önemli katılımcılarından MSI iddialı açıklama yaptı.
MSI resmi Facebook hesabı üzerinden iddialı bir duyuru yaptı. "Gelmiş geçmiş en iyi anakart" sloganıyla paylaşılan görüntü, ay sonunda başlayacak Computex 2017'de tanıtılması beklenen yeni modellerden birine ait. Donanım dünyasını yakından takip edenlerin öngörebileceği üzere yeni anakartın, Intel X299 platformunu kullandığı tahmin ediliyor.
Paylaşılan fotoğraf, bazı özellikler hakkında önemli ipuçları paylaşıyor. Dört adet PCIe 3.0 x16 slotuna sahip olan anakartta, her slot için aynı zamanda metal destek kullanılmış. Özellikle iri cüsseli ekran kartlarının slotu zorlaması durumda metal kalkanlar destek oluyor. Hem SLI hem de Crossfire tarafından gelişmiş çoklu kuruluma olanak tanıyan anakart, PCIe slotları arasında üç adet M2 slotuna da ev sahipliği yapıyor. Yani geniş ölçekli donanım desteği ile bütçesi el veren kullanıcıların sınırları zorlaması hedeflenmiş.
Anakart dünyasının son dönemdeki popüler akımlarından biri olan RGB ışınlandırma sisteminin unutulmadığı anakart, Audio Boost teknolojisi altında kullanıcısına gelişmiş ses deneyimi de vaad ediyor. Çok sayıda USB 3.1 ve SATA konnektörüne sahip olacak anakart, ayrıca Type-C standardını da es geçmeyecek. Soğutucu tasarımında geliştirme olmasını beklediğim anakart, 1 saniye hız aşırtma gibi özellikleri de koruyacak.
MSI yeni nesil pek çok donanımı Computex 2017 Fuarı'nda lanse edecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5434 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
x299, msi x299 ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim