Anlık Bildirim
 
1948 doğumlu Mehmet Nazif Günal tarafından kurulan MNG Şirketler Topluluğu, ülkemizde yurt içi kargo taşımacılığı, enerji üretimi ve pazarlaması, otel yatırımları ve yönetimi, yurt içi ve yurt dışı hava taşımacılığı, finans ve medya da dahil olmak üzere farklı alanlarda faaliyet gösteren bir marka ünvanına sahip.

Toplam özkaynakları 900 milyon doları aşan şirket, bugün oldukça önemli bir transfere imza attı. Öyle ki alanadlari.com'un sahibi Okan Yıldırım'dan bizzat edindiğimiz bilgilere göre MNG Holding, "mng.com" alan adını 520 bin TL karşılığında satın alarak Türkiye tarihinin en pahalı domain işlemini gerçekleştirdi.

10 gün süren pazarlık ve anlaşma sürecinin ardından ödeme ve transfer işlemlerinin ise 7 gün içerisinde gerçekleştirildiği ifade ediliyor. Diğer bir değişle 17 gün sonunda "mng.com" alan adı holding bünyesine geçti. Her ne kadar ödenen miktar çok yüksek görünse de MNG Holding’in yıllık geliri ve tanıtım harcamaları düşünüldüğünde verimli bir alışveriş olduğunu söyleyebilmek mümkün. Şu an "mng.com" adresine giriş yapıldığında karşımıza şirketin resmi sayfası çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22292 kez okundu.
31 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, mng ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim