Anlık Bildirim

İlk olarak iPhone 6S serisi ile görmeye başladığımız tepkisel hareketli fotoğraflar Live Photos yavaş yavaş kabuğundan çıkıyor. Geçen yıl Tumblr sitelerine entegrasyon sağlayan özellik şimdi tüm web sitelerine geliyor.

Herkesle paylaşın

Live Photos sadece kullanıcının kendi telefonunda kaldığı için eleştiriliyordu. İlk kez Google kendi Fotoğraflar iOS uygulamasına güncelleme yaparak destek vermeye başlamıştı. Sonrasında ise Tumblr kendi yazılım geliştirme aracı ile sitelerine Live Photos entegrasyonunu mümkün kılmıştı ancak yaygın bir entegrasyon aracı mevcut değildi.

Apple dün itibariyle geliştirici portalına güncelleme yaptı ve LivePhotosKit adıyla yeni bir JavaScript arayüzü ekledi. Geliştiriciler Live Photos içerikerini bir döküman nesnesi olarak ekleyebilecek ve ne kadar süre ile oynatılacağını veya nasıl oynamaya başlayacağını belirleyebilecek.

Apple yeni arayüzün hemen tüm masaüstü ve mobil tarayıcılarda uyumlu bir şekilde çalışacağını ifade ediyor. Bununla birlikte henüz tam anlamıyla arayüz faaliyete geçmiş değil. Live Photos içerikerini sitenize entegre etmek için Google’ın GIF çevirici Motion Stills uygulaması halen en popüler alternatif durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim